Project Manager
Ordina Belgium
Brussels, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als project manager wordt je ingezet bij diverse klanten : banken, verzekeringsmaatschappijen en leasemaatschappijen. Je ondersteunt het bedrijf bij de uitvoering van projecten en programma’s.

En je ziet toe op de toepassing van de project- en portfoliomanagementmethodiek zoals voorgeschreven door de PMO. Je bent verantwoordelijk voor de productie en implementatie van projecten, met nadruk op projectgovernance, het leiden van stuurgroepen, budget-, scope- en tijdsbeheer, het beheer van projectpersoneel etc.

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een projectmanagementfunctieElke certificering in project management is een pluspuntJe werkt graag voor een breed scala aan klantenJe werkt zelfstandig en resultaatgerichtJe bent niet alleen een teamspeler, maar ook een leider

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier