Technische Lijnoperator (m/v)
Konvert Interim Leuven
Kampenhout, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een productiefirma in wagenvloeistoffen zijn wij op zoek naar een Technische Lijnoperator. Takenpakket : - Ombouwen en bijstellen van de 3 afvullijnen - Lijnen klaarmaken en opstarten - Detecteren en oplossen van kleine storingen en melden van grote storingen aan de Production Manager - Kwaliteitscontrole en invullen van nodige documenten - Wisselen van verpakkingen en labels - Bijvullen van grondstoffen Ben jij deze technische duizendpoot die we zoeken?

Aarzel dan niet en stuur ons vandaag nog je CV naar leuven.interim konvert.be!

Aanbod

De conformiteit van gereedschap en productiemachines controleren of op punt stellen. De productietijd en productiekosten evalueren en uitrekenenDe prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen.

Fabricage-, goedkeurings- of installatiedocumenten opstellen (assortimenten, procedures, bestekken, ...)De conformiteit van de uitvoering controleren.

Fabricageprogramma's bepalen en realiseren (numerieke besturingen, bewerkingscentra, automaten, ...). Informatie- en opvolgdocumenten samenstellen en actualiseren (stuklijsten, technische documentatie, .

 • Onderdelen van fabricage analyserenDe processen, middelen en technische procedures bepalen. Storingen identificeren en analyseren, corrigerende acties bepalen en de uitvoering ervan opvolgen.
 • Technische steun verlenen aan operatoren en diensten voor kwaliteit, studies en productie. Werkplaatsen, vestigingen of modaliteiten voor goederenbehandeling en opslag van de producten bestuderen - voltijdse functie in een internationale omgeving - afwisselende functie met veel zelfstandigheid - correcte verloning

  Vereiste kwalificaties

 • technisch geschoold en ervaring als operator- je gaat nauwkeurig te werk- je wilt in een 3-ploegensysteem werken- je hebt ervaring met het aansturen en opleiden van een team- getuigschrift EHBO, ervaring in brandpreventie zijn pluspunten
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier