OPERATOR (M/V) VASTE NACHT
manpower
Avelgem, Belgium
5 dagen geleden

Job Description

Je zal als onze nieuwe operator instaan voor jouw werkpost binnen onze productielijn.

Je zorgt ervoor dat deze steeds ordelijk en net is en zorgt dat je steeds werkt volgens de opgelegde veiligheidsnormen. Je maakt deel uit van het productieteam en rapporteerd rechtstreeks aan je ploegchef.

Client Description

MANPOWER Onsite IVC te Avelgem is op vandaag op zoek naar meerdere OPERATOREN (M / V).

Dit om aan de slag te gaan in onze nachtploeg.

Candidate Profile

Als operator ben je een echte werker, je beschikt over een hands-on mentaliteit en steekt graag de handen uit de mouwen.

Je bent een echte teamplayer maar kan ook zelfstandig aan de slag.

Je spreekt vlot Nederlands. Voor jou zijn kwaliteit en veiligheid enorm belangrijk en hier geef je dan ook de nodige aandacht aan.

Heb je reeds ervaring in de productie of affiniteit met techniek dan is dat zeker een plus!

Client Offer

Als onze gloednieuwe operator kom je terecht in een bruisende productie binnen een hoogtechnologische omgeving. We staan erop dat jij jouw vaardigheden verder kan ontplooien en dat jij je thuis voelt op de werkvloer.

Jouw team staat reeds te springen jou te ontmoeten en je de kneepjes van het vak aan te leren. Na een geslaagde interim periode maak je kans op een vast contract.

Heb jij interesse in deze uitdagende job? Aarzel niet langer en stuur vandaag nog jouw CV door naar office.ivc manpower.be

Heb je nog verdere vragen ? Je kan ons elke weekdag bereiken via 056 / 59.46.83.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier