Domo Leuven -vrijwilligers gezinsondersteuning gezocht
11.11.11
Leuven
6 dagen geleden

Domo vzw, afdeling Leuven

Vrijwilligerswerk

Wil jij iets betekenen voor kwetsbare gezinnen met jonge kinderen? Heb je een luisterend oor en aandacht voor de noden van een ander?

Dan vind jij bij Domo vzw wellicht dé ervaring die jouw leven zal verrijken!

Domo is een organisatie die opvoedingsondersteuning biedt aan gezinnen met kinderen tot 12 jaar, die het tijdelijk moeilijk hebben en daardoor kwetsbaar zijn.

Onze vrijwilligers gaan als 'vriend aan huis' regelmatig langs bij een gezin, voor een babbel, een advies, een uitstap of wat extra ondersteuning voor de ouders en de kinderen.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die als ' vriend aan huis ' op huisbezoek willen gaan bij deze gezinnen.

Vrijwilligers die samen met deze gezinnen activiteiten willen ondernemen en hen helpen om hun sociale netwerk uit te bouwen.

Als vrijwilliger breng je elke week een aantal uur door in of met het gezin en wat je daar doet bepaal je samen en in overleg met de ouders.

Daarnaast word je ondersteund door een team en worden er regelmatig vormingen voorzien.

Vrijwilligers kunnen ook op andere manieren ondersteuning bieden door mee te werken aan de verdere bekendmaking van het project, door fondsenwerving, door deel uit te maken van de werkgroepen Vrije Tijd en / of Vrijwilligers.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier