SuperStarter - Bachelor Elektromechanica / Elektrotechniek
UNILIN
Wielsbeke
60 dagen geleden

Job Description

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten.

UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.

Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-

eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.

800 medewerkers internationaal.

Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes.

Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar.

Ben je een technische bachelor en brand je van verlangen naar een straffe eerste job?

Wij lanceren je in verschillende technische functies en laten je meewerken aan tal van interessante projecten.

Word SUPERSTARTER en start je carrière met een knaller!

De eerste maanden van jouw traject laten we je proeven van verschillende technische functies. Zo maak je kennis met jouw collega’s en onze hoogtechnologische productie-

omgeving. Van bij het begin lever je in deze rol een concrete bijdrage aan onze technische processen.

In een volgende fase zal je meewerken aan technische projecten binnen de verschillende divisies. Samen met jou gaan we op zoek naar projecten die in lijn liggen van jouw verwachtingen, competenties en interesses.

Je kan rekenen op een goede begeleiding door jouw manager, een mentor en HR Partner. Naast deze intensieve on-the-job begeleiding voorzien wij tal van technische en persoonlijke trainingen om je klaar te stomen voor het echte werk, een functie als werkvoorbereider, technisch assistent of onderhoudstechnieker.

Als UNILIN SuperStarter kom je terecht in een uitdagende en gevarieerde technische omgeving. We bieden jou dé kans om te ontdekken wat je leuk vindt en waarin je wil verdergaan.

Iets voor jou?

 • Studeer je af als technische bachelor of heb je een eerste ervaring achter de rug?
 • Zoek je naar oplossingen en ga je voor resultaat?
 • Werk je graag in team?
 • Ben je gebeten door techniek?
 • Heb je zin in een technische omgeving?
 • Geef jouw carrière een knallende start met het SuperStarter-traject bij UNILIN.

  Offer

  UNILIN is een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. UNILIN wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen.

  UNILIN biedt in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier