Directeur M/V - Cgg Antdante
OGGPA vzw
Antwerpen
19 dagen geleden

Functie : Directeur M / V - Cgg Antdante Omschrijving :

Als leider van het directieteam ben je mede-ontwikkelaar en bewaker van deze visie in alle beslissingen die worden genomen.

Je zet opportuniteiten om in concrete voorstellen op het vlak van leiding en management m.b.t. personeel, logistiek, financiën en innovatieve en kwaliteitsvolle zorg op maat.

Met je sterke leidinggevende en coachende capaciteiten haal je het beste bij medewerkers naar boven. Tegelijkertijd bied je medewerkers de nodige ruimte voor hun eigen ontwikkeling, zelfstandigheid en initiatief en werk je inspirerend met je probleemoplossende en resultaatsgerichte aanpak.

Je stimuleert de samenwerking binnen Andante en vervult een brugfunctie tussen de verschillende teams en coördinatoren, het directieteam , de raad van bestuur en de algemene vergadering.

Als directeur vertegenwoordig je Andante in diverse overlegorganen en netwerken en onderhandel je, samen met andere zorgverstrekkers, over onze’ bijdrage en profilering.

Je hebt hierbij oog voor het algemeen belang en de realisatie van gemeenschapsgerichte en geïntegreerde zorg in de Antwerpse regio en zijn bevolking.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier