HR PAYROLL OFFICER
Hays Brugge
Gent, E Flanders, BE
6 dagen geleden
source : Monster

Expert worden in payroll en sociale wetgeving Vertrouwensrelatie opbouwen met jouw klanten Uitgebreid opleidingstraject, uitdagende jobinhoud en sterke teamspirit Onze klant is een sterke speler binnen de dienstverlening naar werkgevers toe m.

b.t. duurzame HR-oplossingen. Ter uitbreiding van het Payroll team in de regio Gent gaat Hays HR op zoek naar een gedreven Payroll Officer.

Als Payroll Officer ondersteun je na een intensieve opleidingsperiode jouw klanten door het verwerken van hun loonadministratie.

Je vaste klantenportefeuille kan bestaan uit bedrijfsleiders van een KMO of contactpersonen op de personeelsdienst van een bedrijf.

Je zorgt voor een correcte en nauwkeurige opvolging van je dossiers en behaalt de vooropgestelde deadlines. Verder sta je je klanten bij met vragen betreffende hun loonverwerking en sociaaljuridische vragen en biedt je advies op maat aan je klant met betrekking tot hun HR beleid.

Je bouwt actief een echte vertrouwensrelatie uit en blijft alert voor het proactief aanbieden van andere diensten. Je maakt deel uit van een dynamisch team bestaande uit klantenadviseurs en rapporteert aan je teamleader.

De juiste kandidaat beschikt over een analytisch denkvermogen en beschikt over een sterke leercapaciteit. Hierdoor bouw je jouw kennis in deze complexe materie op tijdens een uitgebreid opleidingstraject.

Je bijt je graag vast in HR-thema's die gerelateerd zijn met sociale wetgeving en payroll. Ervaring binnen een complexe dienstverlenende context is een pluspunt.

Je bent een echte teamplayer die ervan houdt om gedeelde doelen te bereiken. Je straalt maturiteit uit en je neemt spontaan initiatief.

Je denkt en handelt klantgericht en hebt eveneens een neus voor commerciële opportuniteiten die je doorgeeft aan je collega's van sales.

Je haalt trots uit het correct en nauwkeurig verwerken van gegevens en bent sterk in het gebruik van IT-technische applicaties.

Je gaat stressbestendig en soepel om met concrete deadlines. Je zet je communicatieve sterkte graag in via veelvuldig telefonisch contact met jouw klanten.

Onze klant biedt een verantwoordelijke job bij een bedrijf dat inzet op groei en innovatie. Je interesse in sociale wetgeving wordt gevoed door voortdurende opleidingen.

Je kan rekenen op intensieve en constante bijscholing in je vakgebied, waardoor je je in geen tijd een ware expert kan noemen.

Naast een goede begeleiding en ondersteuning kan de juiste kandidaat ook rekenen op een mooi salarispakket bestaande uit een marktconform brutoloon aangevuld met zeer mooie extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, verzekeringen en bijkomende vakantiedagen.

Heb je een sterke interesse in loonadministratie en sociale wetgeving? Wil je groeien in je vak en de expert worden die je klanten nodig hebben?

Reageer dan snel online of contacteer Bjorn Goethals van Hays!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier