Teamcoach schadebeheer (m/v)
Konvert Office Antwerpen
Zwijndrecht, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een groeiende onderneming in Zwijndrecht zijn we op zoek naar een dynamische teamcoach voor het team schadebeheer van leasingauto's en leasingfietsen.

Het team telt 14 medewerkers. Jouw verantwoordelijkheden : - Je coacht en motiveert de medewerkers op een open en interactieve manier.

Je houdt de kwaliteit / kwantiteit op peil en behoudt het overzicht van de foutenmarge. - Je leidt nieuwe mensen op, geeft training waar nodig en coacht de medewerkers hun soft skills.

Je gaat in dialoog en draagt een open feedback cultuur uit. - Je verdeelt dagelijks de inkomende schadedossiers. Een goede planning en organisatie van de teams is essentieel.

Je begeleidt en coördineert de uitwerking hiervan dan ook. - Je volgt de kpi's nauwlettend op en stuurt bij waar nodig. Je motiveert en inspireert je medewerkers en focust op persoonlijke en groepsdoelstellingen.

Je streeft naar zelfleiderschap en helpt hen te groeien. - Je streeft naar een continu verbetering van de gebruikte processen.

Je hebt een kritische blik waardoor je processen en procedures in vraag stelt en verbeteringen uitwerkt om een nog efficiëntere en klantgerichtere werking van je teams te garanderen.

 • Je staat in voor de functioneringsgesprekken met de leden van jouw team. - Je rapporteert rechtstreeks aan de coördinator schade’ en aan de klant.
 • In het contact met onze klanten is de juiste communicatie van groot belang.
 • Aanbod

  Competentierapporten uitwerken. Cursisten of deelnemers selecteren. Cursisten opvolgen (pedagogisch, logistiek, administratief, .

 • Cursisten ontvangen, opleidingsactiviteiten en -modaliteiten voorstellen (verloop, inhoud, ...). De verworven competenties van cursisten evalueren en hen bijsturen.
 • Didactische programma's, opleidingsinstrumenten, lesondersteuning, ... uitwerken en aanpassen. De verworven competenties van cursisten evalueren en hen bijsturen.

  Didactische programma's, opleidingsinstrumenten, lesondersteuning, ... uitwerken en aanpassen. Een opleiding geven in : Algemene basiskennis.

  Een oriëntatie-, informatie- of opleidingsprogramma ontwikkelen. Een opleiding plannen en organiseren. Evaluaties (oefeningen, praktische werken, examens, .

 • verbeteren. Materiaal en uitrusting uitleggen aan cursisten en technische vaardigheden overbrengen. Kennis overbrengen aan cursisten.
 • Methodes, middelen en opleidingsinstrumenten bepalen voor de opleiding. Methodes, middelen en opleidingsinstrumenten bepalen voor de opleiding.

  Opleidingsinstrumenten, -programma’s, -modules, -plannen en tests ontwerpen en aanpassen. Opleidingsinstrumenten, testen, opleidingsprogramma’s, -modules, -plannen, ontwerpen en bijsturen .

  Technische vaardigheden overbrengen aan cursisten - Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving, waar flexibiliteit en teamwerk primordiaal zijn.

 • Een opleiding bij aanvang en verdere training tijdens de werkperiode.- Je ontvangt een goed salaris aangevuld met extralegale voordelen.
 • Je ontvangt een vergoeding voor de kosten van het woon-werkverkeer.- De toffe collega's krijg je er bovenop!
 • Vereiste kwalificaties

 • Je beschikt over een bachelorsdiploma.- Je hebt ervaring in de verzekeringssector tak schade auto' en / of leasingmaatschappij.
 • Je hebt reeds (een eerste) ervaring in het begeleiden / leiden van mensen.- Je bent een rasechte people-manager waarbij de groei van mensen centraal staat in jouw aanpak.
 • Je bent klantgericht, overtuigend en stressbestendig.- Werken in shiften / weekends
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier