PROGRAM IMPLEMENTATION MANAGER (m/v/x)
11.11.11
Brussels, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Je zoekt een gevarieerde rol met veel verantwoordelijkheid en en een inspirerend sociaal doel, in een ondernemende en dynamische werkomgeving?

Wacht dan niet langer! CONTEXT VAN DE ROL TADA is een lerend netwerk, dat bekend staat om de weekendscholen waar we meer dan duizend kwetsbare kinderen een kans bieden op een betere toekomst.

Vandaag willen we deze impact vergroten door onze knowhow te delen met verschillende actoren in onze samenleving, zodat zij op hun beurt een grotere impact kunnen hebben op meer kwetsbare jongeren.

Om dit te doen, zijn de grote lijnen van een opleidings- en coachingstraject voor volwassenen al bepaald, in combinatie met een digitaal platform.

We zoeken nu een gemotiveerde medewerker om dit succesvol te implementeren : dé kans om in een ondernemende omgeving te werken, die lijkt op een start-up en waarbij je ondersteund wordt door een stevige organisatie.

JOUW TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN Je draagt de volledige operationele verantwoordelijkheid van dit project dat TADA’s impact wil vermenigvuldigen, wat onder meer inhoudt : - de strategie omzetten in de praktijk door middel van concrete acties - mogelijke partners van het project (scholen, bedrijven, ) oplijsten, selecteren, contacteren en een goede relatie met hen opbouwen en onderhouden - de uitvoering van het project en interactiemomenten met onze partners coördineren en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt - technologie en digitalisering inzetten om het project te versterken - de impact van het project meten en de nodige middelen bepalen om het slagen van de business case’ te verzekeren GEVRAAGDE KWALITEITEN EN VAARDIGHEDEN - Je bent een drietalige en ervaren projectmanager met de nodige achtergrond en motivatie om dit project succesvol uit te rollen.

 • Je hebt uitmuntende relationele en communicatieve vaardigheden, bovenop een gestructureerde en georganiseerde manier van werken.
 • Je hebt ervaring of interesse in het digitale, waardoor je (met de juiste ondersteuning) een website kunt beheren. - Wat voor jou belangrijk is, is deelnemen aan het vergroten van TADA’s impact met onze bestaande doelstellingen en Code of Conduct in het achterhoofd.
 • Meer weten? Lees de volledige vacature. Wil je deze uitdaging aangaan? Bel dan Christophe Geerkens op +32 498 562 566 (maandag-zaterdag, 8.

  30-19 uur) om te solliciteren. Na je telefoontje, stuur je je cv en motivatiebrief naar recruiting toekomstatelierdelavenir.com.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier