Stockgirl/Stockman - Shopping Center Waasland - CDI - 38H - V/M
COURIR
Sint-Niklaas, BE
6 dagen geleden
source : Fashionunited
 • Courir, opgericht in 1980, is een Frans bedrijf dat sinds 2016 de leider van de sneaker in Frankrijk is.Courir is een internationaal netwerk van + 300 winkels, + 2000 medewerkers en dat blijft zich ontwikkelen.
 • Courir dat isSHARE THE SNEAKERS SPIRIT* !!!* De sneaker is vooral een gemoedstoestand die iedereen zich op zijn eigen manier kan eigen maken en transformeren.

  Om onze ontwikkeling in Frankrijk en daarbuiten te ondersteunen, zijn we op zoek naar nieuwe talenten!Stockgirl / Stockman - Shopping Center Waasland - CDI - 38H - V / MMissies : Ben jij op zoek naar een dynamische baan?

  Ben je op zoek naar prestatie?Wij bieden u de mogelijkheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan door uw kwaliteiten als handelaar uit te drukken.

  Binnen de winkel en verbonden aan het winkelmanagementteam ben je beschikbaar, dynamisch en responsief. Rigoureus en autonoom, u past de procedures voor het ontvangen van goederen en het veiligstellen van voorraden dagelijks toe.

  Je zorgt voor naleving van veiligheidsnormen voor goederen en mensen.Profiel : Met ervaring in een profit center (idealiter verworven in de retail), heb je een teamspirit en een voorliefde voor uitdaging.

  Je gevoel voor mode zal een echte aanwinst zijn.Deelnemen aan Courir is het beleven van een professionele en persoonlijke ervaring waar behoefte, voorbeeldig, samenhang, service en plezier dagelijks samenkomen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier