BOUWKUNDIG TEKENAAR | AUTOCAD 2D EN REVIT | DIRECT INZETBAAR
Manpower
Grobbendonk
1 dag geleden

Job Description

Als bouwkundig tekenaar beschouw je het uittekenen van een grote verscheidenheid aan productie gerelateerde onderdelen als jouw verantwoordelijkheid.

Je houdt er hierbij rekening mee dat de producten tijdig afgeleverd kunnen worden. Natuurlijk steeds met aandacht voor de vooropgestelde kwaliteitsvereisten.

Het uittekenen gebeurt aan de hand van de CAD software, deze is voor jou dus niet onbekend.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière.

Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen.

Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!

Onze klant is een internationaal productiebedrijf en wereldleider in zijn sector. Voor de vestiging te Grobbendonk zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar.

Candidate Profile

Je hebt op zijn minst een opleiding bouwkundig tekenen genoten en weet dit eventueel aan te vullen met relevante ervaring.

Inzet en motivatie zijn eigenschappen die steeds positief onthaald worden.

Uiteraard kan je zeer nauwkeurig te werk gaan en heb je dus aandacht voor elk detail.

Je weet om te gaan met de CAD-software (Autocad 2D / Autocad Revit).

Werken onder een gezonde dosis stress omwille van de strakke levertijden doet je scherp denken en handelen.

Client Offer

Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma die zijn medewerkers de mogelijkheid geeft om zichzelf tot een nog hoger niveau te tillen.

Je wordt beloond met een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen (hospitalisatie- & groepsverzekering, maaltijdcheques) alsook een boeiende, gevarieerde en inspirerende werkervaring.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier