Betonarbeider atelier
Accent
Willebroek, Flanders, Belgium
2 dagen geleden
source : Jobat

Onze partner, met zetels over heel Belgiƫ en ver daarbuiten, is een grote bouwgroep en pionier binnen de bouwsector. Ze zijn gespecialiseerd in de bouw van bedrijfs-, logistieke- en landbouwgebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciƫle ruimtes en zwembaden.

Fierheid over het werk en een thuisgevoel op de werkvloer staan bij onze partner voorop. Ze bieden iedereen de kans om zich te ontplooien en mee te werken aan de groei van het bedrijf.

Jobrotatie is perfect mogelijk, de mogelijkheden en perspectieven zijn eindeloos. Op die manier heb jij als medewerker werkzekerheid, een goed gevoel en mooie projecten die je samen met je collega's tot een goed einde kan brengen.

Deze productie is gespecialiseerd in de productie van kolommen en balken in gewapend beton en I-liggers met constante en veranderlijke hoogtes

Functieomschrijving Voor de vacature als betonarbeider zijn we op zoek naar iemand met een gezonde dosis enthousiasme en motivatie om aan de slag te gaan in de betonsector.

Volgende taken behoren onder andere tot jouw verantwoordelijkheid :

 • beton gieten in de bekistingen en openstrijken zodat deze mooi verdeeld is;
 • plaatsen van isolatie en bewapeningsnetten;
 • kwaliteitscontrole uitvoeren nadat het beton droog is, hierbij ga je oneffenheden opschuren.
 • Profiel Voor de vacature als betonarbeider zoeken we iemand die zich kan vinden in volgend profiel :

 • je kan je zelfstandig verplaatsen naar Willebroek;
 • technische plannen lezen vormt geen uitdaging voor jou;
 • kwaliteit staat voorop;
 • fysiek werk schrikt je niet af;
 • je bent flexibel en collegiaal ingesteld.
 • Aanbod Je wordt tewerkgesteld in een dynamische en groeiende omgeving en je krijgt de kans om mee te bouwen aan je loopbaan met eindeloze mogelijkheden.

  Onze partner biedt iedere werknemer een thuisgevoel, een plek waar iedereen trots is op zijn prestaties en plezier beleeft aan het werk.

  Als werkgever dragen ze het welzijn van hun medewerkers hoog in het vaandel en wordt jouw ontwikkeling en persoonlijke groei als een prioriteit beschouwt.

  Je krijgt een job optie-vast met veel doorgroeimogelijkheden waarin je tal van opleidingen en ondersteuning gaat krijgen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier