CONVENTIONEEL MACHINEBEDIENER
AGO Jobs & HR
Tielt, West-Vlaanderen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een CONVENTIONEEL MACHINEBEDIENER.Je staat in voor het bedienen en instellen van de conventionele draaibank.

Je werkt voornamelijk met polyurethaan - kunststof en gaat snijgereedschappen opmeten, instellen en monteren. Door middel van een micrometer en een schuifmaat ga je heel nauwkeurige metingen uitvoeren.

Daarnaast ga je meedenken en participeren in het productiesysteem van de firma (5S, kata, SMED, 5 min meeting, ...)

 • Je studeerde BSO / TSO metaal- of houtbewerking.- Indien je in het bezit bent van een attest planlezen en meettechniek is dit zeker een meerwaarde.
 • Je hebt een goede kennis van verspaningstechnieken.- Je kent de invloed van voeding, snijsnelheid en snedediepte op het verspaningsproces.
 • Je bent gemotiveerd, leergierig en nauwkeurig.- Je bent handig en praktisch aangelegd.- Je eist orde, netheid en een uitstekende kwaliteit van de afgewerkte producten van jezelf.
 • Je werkt graag zowel zelfstandig als in team.- Je hebt bij voorkeur een rijbewijs B en een eigen wagen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier