Locatiebeheerder
Manpower
Haren (Bru.), Brussels, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een grootspeler binnen zijn sector, zijn wij op zoek naar een Locatiebeheerder voor hun vestiging in Neder-over-Heembeek.

In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor het aansturen van medewerkers en de correcte inzet van personeel, middelen en materieel.

Je staat in voor de dagdagelijkse organisatie en leiding van de gehele site. Hierbij gaat je aandacht naar de productie- en onderhoudsactiviteiten en de bijhorende administratie.

Je challenge bestaat uit het behalen van de productiedoelstellingen inzake kwaliteit en kwantiteit, en dit rekening houdend met de vooropgestelde procedures.

Ook veiligheid speelt hierbij een zeer belangrijke rol.

Voor deze functie beschik je over een eerste succesvolle ervaring als leidinggevende en ben je een geboren people manager.

Bovendien sta je communicatief sterk in je schoenen en heb je een goede talenkennis (NDL-FR-ENG). Als locatiebeheerder heb je een ├ęchte hands-on mentaliteit en een oog voor je medewerkers.

Een goede kennis van MS Office is een must en kennis van SAP wordt gezien als een plus.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier