Stageplaats
Recruitmentlab
Deinze, BE
il y a 1j

RecruitmentLab stapt af van de traditionele patronen en processen binnen recruitment. RecruitmentLab werkt wel mee aan uw Employer Brand, maar legt de focus op Job Branding, aan de hand van intake gesprekken en een analyse van de doelgroep zorgt RecruitmentLab voor een persoonlijke beleving via de juiste kanalen en de daarbij horende data-analyse, om zo tot een compleet, efficiënt recruitment process te komen.

Hiervoor heeft RecruitmentLab verschillende, op maat gemaakte pakketten klaargestoomd om bv. Young Graduates of Senior Developers te bereiken voor grote bedrijven, maar ook om KMO's verder te helpen in hun zoektocht naar Engineers.

Hierbij werken we enerzijds met een vast marketing budget en anderzijds met lage succesfees om de instroom te garanderen.

Het allerbelangrijkste bij RecruitmentLab is dat je deel zal uitmaken van ons team.

Nadat je ons leert kennen kijken we uit naar jouw input, jouw visie en jouw ideeën. Je hebt dus werkelijk iets in de pap te brokken! We zullen samen werken rond strategieën om zo goed en innovatief mogelijk onze media kanalen in te zetten voor onze projecten (job branding), onze klanten (employer branding) maar ook voor onze eigen visibiliteit! We werken samen creatieve vernieuwende campagnes uit, bedenken slogans, enz...

Dit is wat Jordi (die vorig jaar bij ons stage liep) te zeggen heeft over RecruitmentLab, en zijn stage :

Als ik het concept van RecruitmentLab met mijn eigen woorden zou omschrijven, dan zou ik het als volgt zeggen. RecruitmentLab is geen klassiek rekruteringsbedrijf, het is een recruitment marketing bedrijf.

Ze helpen andere bedrijven aan een kwalitatieve instroom van kandidaten voor moeilijk in te vullen vacatures. Dit doen ze door middel van mediacampagnes gericht naar de juiste doelgroep.

Ze zetten het imago van de klant op een creatieve manier en via verschillende kanalen in de kijker, om zo een grotere instroom te creëren.

Ze werken altijd in naam van de klant zelf, dit om de drempel en het contact tussen de kandidaat en het bedrijf zo klein mogelijk te houden.

Ze zijn gespecialiseerd in het bereiken van IT-profielen, maar ook andere profielen zijn geen mysterie voor hen.

Het is zeker een aanrader voor andere studenten om zich te oriënteren op een dergelijke stageplaats. Dit omdat RecruitmentLab de mogelijkheid biedt om zelfstandig te werken binnen verschillende vakgebieden die in de praktijk voorkomen."

Postuler
Ajouter aux favoris
Retirer des favoris
Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature