Trainee Supply Chain
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Ben je op zoek naar je eerste job in supply chain en wil je alle kneepjes van het vak leren? Dat treft, want Colruyt Group zoekt trainees.

Op basis van je interesses en vaardigheden werken we een groeitraject van twee jaar uit waarbij je werkstages doet op verschillende afdelingen.

We bieden een traineeship aan met een focus op voorraadbeheer of transport . Het eerste jaar bestaat uit kijkstages en operationele stages : kijken én doen dus.

Binnen welk domein je ook aan de slag gaat, je draait sowieso verschillende maanden mee op verschillende afdelingen. Ondertussen werk je ook aan een aantal specifieke opdrachten en word je ondergedompeld in onze bedrijfscultuur.

Tijdens het tweede jaar krijg je de kans om je projectmatige talenten verder te ontwikkelen, om daarna door te groeien naar een staf-

of lijnfunctie binnen onze logistieke centra of bij uitbreiding binnen onze familie van bedrijven.

Je merkt het : dit is een unieke kans om de eerste stappen in je carrière te zetten en een duurzame loopbaan op te bouwen binnen Colruyt Group.

Op twee jaar tijd ontwikkel je heel wat vaardigheden en competenties en krijg je een duidelijker zicht op de richting die je zelf uit wil.

Wij geven je die ruimte, maar verwachten wel dat je initiatieven neemt en oog hebt voor opportuniteiten.

Je werkt vooral in Halle , zowel in ons distributiecentrum Dassenveld als in onze hoofdzetel Wilgenveld. Indien nodig verplaats je je naar onze andere filialen.

Een rijbewijs en eigen vervoer zijn dus noodzakelijk.

 • Opleiding en talenkennis Je behaalde recent een bachelor- of masterdiploma of studeert af in juni 2019. Je hebt affiniteit met of een grote interesse in logistiek en supply chain.
 • Bovendien spreek je vlot Nederlands of Frans en trek je jou goed uit de slag in de andere taal. Je hebt ook een basiskennis van het Engels.

 • Communicatie Je bent contactvaardig, communiceert duidelijk en durft met anderen in overleg te gaan. Dat is belangrijk om je collega’s op de verschillende afdelingen te leren kennen en vlot met hen samen te werken.
 • Flexibiliteit De komende twee jaar werk je op verschillende afdelingen en krijg je gevarieerde taken. Het spreekt dus voor zich dat je flexibel bent op het vlak van jobinhoud, werkuren en locatie.
 • Analytisch vermogen Je kan dingen in een breder geheel bekijken, in vraag stellen en trekt daarover de juiste conclusies.
 • Zo leer je continu bij en ontdek je nieuwe opportuniteiten op het vlak van efficiëntie en optimalisatie.

 • Organisatie Tijdens je groeitraject en de verschillende projecten waarbij je betrokken zal zijn, zal je heel wat moeten plannen en opvolgen.
 • Je bent dan ook organisatorisch aangelegd en weet van aanpakken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier