Mobiliteitsdeskundige
Interleuven
Leuven, Vlaams-Brabant, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Je bent als projectleider verantwoordelijk voor en werkt mee aan o.a. het opmaken van (inter)gemeentelijke mobiliteitsplannen en studies, MOBER’s, start- en projectnota’s voor de realisatie van bovenlokale en lokale fietspaden, het initiëren, uitwerken en coördineren van mobiliteitsprojecten inzake bijvoorbeeld deelmobiliteit, duurzame mobiliteit, vervoer op maat, marktplaats voor mobiliteit, zowel op (inter)lokaal als regionaal niveau.

Je wordt mee ingezet voor het mobiliteitsluik bij stedenbouwkundige ontwerpen en projecten, woon-, lokalisatie- en planologische studies, gemeentelijke ruimtelijke beleids- en visieplannen, RUP’s, ontwerpen van publieke ruimten, ontwikkeling van bedrijventerreinen en woonprojecten.

Je werkt adviserend en ondersteunend naar en voor de gemeenten van ons arrondissement en woont daartoe ook de vergaderingen bij.

Een belangrijk deel van je takenpakket bestaat uit het ondersteunen, begeleiden en adviseren van gemeenten inzake de werking van de vervoerregio Leuven en Regionet Leuven.

Je overlegt en werkt nauw samen met lokale besturen (mandatarissen en ambtenaren), detecteert behoeften en vertaalt deze mee naar nieuwe realistische initiatieven en projecten.

Je bent houder van een diploma hoger onderwijs of universitair, bij voorkeur een opleiding in de mobiliteitswetenschappen of hebt relevante gelijkwaardige ervaring opgebouwd.

Een (bijkomende) opleiding ruimtelijke planning is een pluspunt. Je hebt expertise en ervaring op het vlak van mobiliteit.

Je hebt een vlotte schriftelijke en gesproken taalbeheersing en bent bedreven in presentatie- en vergadertechnieken. Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken en je bent flexibel inzetbaar in diverse projecten.

Je bent altijd bereid om bij te scholen. Functierelevante ervaring is een pluspunt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier