Stagiair Manama Industriële Farmacie
Pfizer
Puurs, Belgium
4 dagen geleden

De medewerkers van Pfizer werken wereldwijd samen om een positieve impact op de gezondheid van iedereen, overal te realiseren.

Iedere functie bij Pfizer draagt bij aan het succes van onze onderneming en de gezondheid van de wereld. Daarom is Pfizer, als wereldleider in de biofarmaceutische industrie, op zoek naar nieuwe talenten die ons inspireren en die onze waarden en missie onderstrepen om van de wereld een gezondere plek te maken.

Onze productieplant in Puurs is één van de belangrijkste in Europa. In deze hoogtechnologische omgeving bieden wij een groot aantal stageplaatsen aan voor studenten in de Master na Master Industriële Farmacie in 2018 / 2019, en dit binnen verschillende domeinen van onze business : Quality Operations, Production en Product Support.

Ontdek jouw pad en solliciteer nu, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op !

Pfizer is an equal opportunity employer and complies with all applicable equal employment opportunity legislation in each jurisdiction in which it operates.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier