Technieker met rijbewijs C (m/v)
Konvert Interim Herentals
Pulle, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant in Pulle zijn we op zoek naar iemand die met hart en ziel kan bezig zijn als industrieel technieker. Je zal werken uitvoeren over heel België.

Dit zowel binnen als buiten. De job varieert van graafwerken, naar kraanwerken, naar het maken van elektrische aansluitingen.

De werken worden uitgevoerd op de begane grond, in putten en sleuven, in productiehallen, etc.Heb jij een rijbewijs C?Ben jij een elektricien in hart en nieren?

Ben jij een flexibel persoon die absoluut geen last heeft van hoogtevrees?Ben jij fysiek volledig in orde?Draag jij veiligheid hoog in het vaandel?

Ben jij iemand met ervaring in het leiding geven en kan jij daarbij ook probleemoplossend denken?Bezorg ons dan zo snel mogelijk je c.

v. op herentals.interim konvert.be!

Aanbod

De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen. De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten.

De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren. De voortgang van de werkzaamheden en de uitvoering controleren.

Een diagnose stellen van storingen aan installaties en de defecte onderdelen herstellen. Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten.

Industriele verlichtingsinstallaties installeren en aansluiten. Kabeltrajecten en elektrische leidingen maken en plaatsen.

Materiaal voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, ). Tracés maken voor het leggen van leidingen.

Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, ).

Verlichtingsinstallaties installeren en aansluiten - Loon in bespreekbaar- Voltijdse betrekking

Vereiste kwalificaties

 • Rijbewijs C - Flexibiliteit- Opleiding industrieel technieker of gelijkwaardige ervaring
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier