Plant Manager
Introduce voor Carpenter Belgium Nv
Roeselare, West-Vlaanderen, BE
1 dag geleden
source : Jobat

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de processen en de optimalisatie ervan in de diverse afdelingen zoals de versnijdingsproductie, de Pouring / Tyrefill productie en de afdelingen Planning / Warehousing / Shipping, Maintenance en Laboratory.

Je trekt en werkt mee aan allerlei projecten met oog voor optimale veiligheid, milieu, kwaliteit en rendement. Je zoekt bij problemen mee naar korte en lange termijnoplossingen zodat de productieplanning altijd gerespecteerd wordt met de levertermijnen en contractuele engagementen t.

a.v. klanten in het achterhoofd. Komt er toch een klacht binnen dan ben je hier ook nauw bij betrokken. De komende jaren zal er een belangrijke focus liggen op het trekken of begeleiden van een aantal grote projecten in het licht van de voorziene groei en uitbreiding van Carpenter.

Verder sta je in contact met Carpenter Europe / USA om de laatste ontwikkelingen op te volgen. Je bouwt aan een constructieve samenwerking met interne en externe stakeholders.

Je zetelt in de stuurgroep kwaliteit. Je doet de nodige voorstellen betreffende investeringen op vlak van infrastructuur en onderhoud naar Carpenter Europe / USA.

In deze functie rapporteer je aan de Division Manager.

 • Een master diploma in de chemie, optie industriële chemie of kunststof, heb je op zak.
 • Absolute must is een eerste ervaring hebben met projectmanagement in een (Seveso) productieomgeving.
 • Nederlands spreken en schrijven is een absolute vereiste
 • Zowel kleine als complexe technisch-operationele problemen pak jij pragmatisch & met beide handen aan en los jij samen met je collega's op.
 • Je hebt van nature leiderschapsvaardigheden en werkt graag in een productie omgeving met een vlakke structuur.
 • Je hebt de ambitie om binnen een aantal jaar door te groeien naar een leidinggevende functie.
 • Gedrevenheid, verantwoordelijkheidszin, oog voor veiligheid en kwaliteit en een coachende stijl typeren je
 • Ervaring met lean, 5S, ISO en SAP zijn een voordeel
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier