ALLROUND BEDIENDE!
Manpower
Moorsel
3 dagen geleden

Job Description

Als ALLROUND BEDIENDE ben je verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken zoals : het in orde brengen van verzekeringsdossiers, het bijhouden van de stock en de opvolging van het magazijn.

Kortom : jij springt in waar nodig!

Client Description

MANPOWER Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!

Voor onze klant, een bedrijf binnen de logistieke sector regio Aalst, zijn we op zoek naar een ALLROUND BEDIENDE!

Candidate Profile

Bij voorkeur ben je in het bezit van een bachelor en / of enige ervaring in een soortgelijke functie. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, Pools is een plus! Daarnaast haal je voldoening uit een afwisselend takenpakket!

Client Offer

Je komt terecht in een familiale omgeving waar klantvriendelijkheid centraal staat, met een aantrekkelijk loon en OPTIE VAST!

Interesse in deze job? Stuur snel jouw cv naar office.aalst manpower.be of contacteer ons op 054 / 318960

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier