Senior Frontend Developer
DATALINE SOLUTIONS
Zedelgem, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functie Ben jij de Superhero op het vlak van Javascript, CSS en HTML? Blaas jij gebruikers van de sokken met applicaties die écht tot leven komen?

Ga je enkel voor de perfecte user experience? Is pixel-perfect jouw middle name’? Dan is Dataline op zoek naar jou ! Als Frontend Developer maak je deel uit van een getalenteerd team dat het speerpunt vormt van onze internationale ambities.

Je staat mee aan de wieg van het cloud development project waarmee we met MultiPress, dé #1 business software voor de grafische industrie in de Benelux, Europa willen veroveren.

Hoe zien jouw werkdagen eruit als Frontend developer? Eén ding kunnen we alvast beloven : geen enkele dag is dezelfde! Aan de hand van een analyse ontwerp je templates en mock-ups, implementeer en test je het frontend gedeelte van cross-platform toepassingen in nauwe samenwerking met zowel designers als middleware en backend developers.

Je zorgt ervoor dat jouw cleane frontend code zowel visueel indrukwekkend en gebruiksvriendelijk als stabiel en performant is.

Je kan API’s uitlezen en implementeren in frontend frameworks, waarbij je de development guidelines respecteert en je creativiteit in de strijd gooit om uitdagende vraagstukken op te lossen.

Je plaatst de gebruiker centraal in iedere fase van het project en je bent communicatief over de grenzen van het team heen, waarbij je de business doelstellingen nooit uit het oog verliest.

Profiel Onderstaande punten aangevinkt? Bingo! Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als frontend- of webdeveloper, MAAR je motivatie en passie zijn cruciale troeven Je bent gepassioneerd door HTML5, CSS (Sass, Less) en Javascript Ervaring met frameworks zoals Angular, React of Vue is een enorme meerwaarde Scrum, versiebeheer met GIT, continuous integration & deployment en automated testing zijn jou niet onbekend Je kent de usability standaarden in webdesign en begrijpt de principes achter UX / UI design Je houdt van uitdagingen, neemt initiatief en bent fier op je werk Anderen kennen jou als een communicatieve enthousiaste teamplayer met een no nonsense aanpak die het groepsbelang voorop stelt Je gaat deadlines op een assertieve manier tegemoet en staat altijd klaar met een reeks mogelijke oplossingscenario’s Tijdens de pauze sta je open voor een potje tafelvoetbal, een gepassioneerde discussie over innovatie en nieuwe technologieën en een biertje op vrijdagavond Bezit je nog deze extra troeven?

Fantastisch! Ervaring met Drupal (8), Symfony en PHP (Basis)kennis van ERP / MIS / Business Software Basis SQL-kennis Aanbod Werken vanuit het ultramoderne kantoor te Brugge, betekent quasi filevrij woon-werkverkeer.

Het kantoor is makkelijk bereikbaar (vlakbij afrit Loppem E40) Een meter of peter die je de eerste maanden on-the-job begeleidt en je inwijdt in de Dataline-familie.

Een deftig loon op basis van je competenties én het niveau dat je aflevert, inclusief maaltijd- en ecocheques. Deel uitmaken van een sterk groeiend bedrijf met internationale expansie.

 • Meer dan 45 fijne collega’s met hun prioriteiten op de juiste plaats : 1 / passie voor de job, 2 / een goeie teamsfeer Ruimte om door te groeien, dankzij training en coaching Leuke momenten;
 • samen successen vieren met je collega’s. Jaarlijks worden er activiteiten, feesten en evenementen georganiseerd voor en door enthousiaste Dataliners ! Check hiervoor ook onze Facebook

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier