Technische Ploegbaas Antwerpen
ENGIE
Antwerp, Belgium
3 dagen geleden

ENGIE Cofely is actief op zoek naar een Ploegbaas met een expertise in elektriciteit en HVAC . Een expertise waarop je technisch team kan bouwen en je klant kan vertrouwen.

Daarnaast beheer je ook dagelijks zowel het correctief als preventief onderhoud van alle technische installaties bij onze klant gesitueerd in Antwerpen.

Hoe ziet jouw takenpakket eruit?

Als Ploegbaas zie jij erop toe dat jouw team het geplande onderhoud en de herstelling uitvoert conform de kwaliteitsvereisten.

Je speelt een actieve rol in de verbetering van de technische en operationele werking van de installaties bij onze klant en rapporteert hierover op regelmatige basis.

Bovendien sta je in voor het beheer van de wisselstukken, foutanalyse op elektrische en HVAC installaties en de personeelsplanning.

Vaak spring je ook in om klusjes te doen.

Welk profiel heeft onze nieuwe collega?

Bij voorkeur een bachelor Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring.

Minimum 5 jaar relevante ervaring met een grondige kennis van elektriciteit is een absolute noodzaak. Kennis van HVAC is een pluspunt.

Met je uitstekende people-management capaciteiten weet jij het team ook naar resultaten te leiden.

Bijkomend spreek jij vloeiend Nederlands en heb je een minimum basiskennis Frans.

Jouw attitude draagt bij tot het behalen van de veiligheidsobjectieven van jouw team.

Een flexibele ingesteldheid, je stressbestendigheid, de bereidheid om bij te leren, zelfstandig kunnen werken en initiatieven nemen in jouw domein staan bij jou allemaal zeer centraal in je job.

Je zal werken in de dynamische omgeving van de Antwerpse haven in een vast dag uurrooster (8-16u45) met wachtsysteem. Zo kan jij een mooi evenwicht behouden tussen je privé en je professioneel leven.

ENGIE Cofely biedt jou een boeiende en gevarieerde werkomgeving waarbinnen diverse technieken aan bod komen. Je beheert zelf je klanten en je wordt opgeleid in de nieuwste technologieën.

Jouw loonpakket wordt aangevuld met interessante extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatie en groepsverzekering en 15 ADV-dagen bovenop je 20 wettelijke dagen.

Als jij jezelf hierin herkent, aarzel niet en solliciteer online. Karine , onze ENGIE Cofely Recruiter is jouw HR contact persoon en antwoordt graag op je vragen : +32 475 63 12 52.

Werkplaats : AntwerpenHVAC

SiteSupervisors Electromechanical

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier