Elektricien Amoras
JAN DE NUL
9308 Aalst België
6 dagen geleden

Elektricien Amoras

Dochterbedrijf Envisan is de proeftuin van Jan De Nul Group voor innovatieve verwerkingstechnieken en milieu technologische oplossingen, meer nog : een springplank naar een circulaire wereld.

Zowel het saneren van verontreinigde terreinen, het verwerken van uitgegraven gronden, het oplossen van milieuproblemen in havens, kanalen en waterlopen als het duurzaam ontwikkelen van brownfields zorgen voor win-win situaties voor het milieu én de klant.

Als Elektricien kom je terecht op het project AMORAS, dat staat voor Antwerpse Mechanische Ontwatering, Recyclage en Applicatie van Slib ().

AMORAS is de grootste verwerkingsinstallatie voor onderhoudsbaggerspecie van Europa en biedt een duurzame oplossing voor de verwerking en berging van de baggersedimenten uit de haven van Antwerpen.

Een team van circa 25 werknemers, waarvan jij deel gaat uitmaken, verzorgt er het preventief en curatief (electro)mechanisch onderhoud van de installatie.

Jouw taken en verantwoordelijkheden :

 • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van de elektrische installatie + instrumentatie op het project AMORAS.
 • Je maakt rapporten op van technische interventies.
 • Je werkt autonoom en rapporteert aan de verantwoordelijke E&I.
 • Profiel

  Je beschikt over een A2 diploma (industriële) elektriciteit. Je hebt kennis omtrent pompen, ventilatoren, instrumentatie en motoren.

  Kennis omtrent PLC's en frequentieregelaars is wenselijk. Je bent iemand die duidelijk kan communiceren bij problemen en logisch kan redeneren.

  Gestructureerd en planmatig werken, maar ook gedrevenheid en flexibiliteit zijn evenzeer belangrijk.

  Je werkt in Antwerpen (regio Stabroek) en bent bereid om in ploegen te werken (vroege / late).

  Wat wij bieden

 • Via de JDN-Academy bieden we jou een permanent opleidingstraject aan.
 • Een caring culture : via ons FIT-programma waken we over jouw welzijn. Er is aandacht voor beweging, voeding en een gezonde work-life balance.
 • De kans om samen met je collega’s het verschil te maken, je te onderscheiden door creativiteit , innovatie en duurzaamheid .
 • Door multidisciplinaire teams samen te stellen op maat van elk project, zetten we de juiste persoon steeds op de juiste plaats.
 • Solliciteer nu

  Persoonlijke informatie Voornaam Achternaam Geboortedatum Formaat 31 / 12 / 1901 Nationaliteit Nationaliteit Contact informatie Adres Adres Stad Postcode Land Telefoon E-mail Bijlagen Foto Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : png, jpg, jpeg. CV Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : txt, pdf, doc, docx. Motivatiebrief Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : txt, pdf, doc, docx. Ik aanvaard de . Ik accepteer de . Laat dit veld leeg

  Waar wil je werken?

  Wat is jouw opleiding?

  Wat wil je graag doen?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier