pontonarbeider / waterbouwer/ lasser
Randstad
Zeebrugge, West-Vlaanderen
3 dagen geleden

job description

Als pontonarbeider werk je in een team aan boord van een van onze kraanpontons. Je hebt ervaring met waterbouwkundige werken of toont hiervoor interesse.

Je beschikt over veel verantwoordelijkheidsgevoel en veilig werken is voor jou een topprioriteit. Op termijn neem je de leiding aan boord van een van onze pontons.

Werken van : 7u-15u30. Bereid tot het maken van overuren, indien nodig.

qualification

 • Relevante laservaring (baguette) aan boord van een schip en of in de staalbouw is een groot pluspunt. Ook ervaring in de maritiene sector of baggerwerken is een pluspuntJe bent woonachtig te West- of Oost-Vlaanderen.
 • Je bent een teamplayer en buitenwerk schrikt je niet af.- Je hebt een rijbewijs B- Je bent in het bezit van een vca-attest of bent bereid dit via Randstad te behalen - Loon volgens bouw - Boeiende werkomgeving binnen een gekende bouwonderneming - Vast contract na interimperiode Randstad Construct is gespecialiseerd in het tewerkstellen van arbeiders in de bouw, zowel tijdelijk als vast.
 • Je hebt recht op alle voordelen verbonden aan de bouwsector, zoals weerverletzegels, getrouwheidszegels, inhaalrustdagen.

 • Je hebt je eigen contactpersoon die jouw dossier door en door kent. Je kan steeds bij ons terecht met vragen of problemen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier