Electro & Control Technician
Soudal Group
Turnhout, Belgium
2 dagen geleden

Uw taak : U wordt binnen de electro & controlafdeling betrokken bij het uitbouwen, organiseren en onderhouden van de volledige elektrische infrastructuur, gaande van hoogspanningsverdeling tot en met besturingssystemen in zowat alle domeinen van de fabriek.

Tot uw takenpakket behoort het assisteren bij de opstart en indienstname van nieuwe systemen, het uitwerken van kleinere automatisaties, uitbreidingsprojecten debuggen van (bestaande) systemen, foutanalyses, .........

Profiel

Uw profiel : Naast uw technische opleiding Bachelor of A2 beschikt u over een gedegen kennis van PLC programmatie (S7 / WinCC) en meetapparatuur.

U bent bereid om via opleidingen de snel evoluerende high-tech wereld bij te houden. U bent bereid te werken in een twee-ploegensysteem.

Wij bieden

Binnen een dynamisch groeiend en stimulerend team bieden wij u een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met uw vaardigheden, ervaring en de verantwoordelijkheid van de functie aangevuld met diverse extralegale voordelen

Bedrijf

Soudal is de grootste Europese onafhankelijke producent van mastieken, lijmen en PU schuim voor zowel de vakman als de particuliere gebruiker.

Met bijna 2.400 werknemers en 15 productievestigingen in 4 continenten is dit 100% Belgische familiebedrijf, waarvan de oprichter Vic Swerts nog steeds zelf aan het roer staat, uitgegroeid tot een internationale speler en expert in chemische bouwspecialiteiten.

Doorgedreven investeringen in R&D, een jarenlange visie van innovatie én aanpassingen aan lokale marktbehoeften legden de basis voor uitstekende prestaties.

Soudal vierde in 2016 haar vijftigjarige jubileum.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier