Technisch commercieel adviseur
Mourik
Zwijndrecht
3 dagen geleden

Je functie

Als technisch commercieel adviseur bij Vogel werk je nauw samen met het hoofd commercie en ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van offertes en aanbestedingen.

In deze rol heb je veelvuldig koude en warme contacten met leveranciers, prospects en diverse collega’s. Je besteedt veel aandacht aan het offerte traject.

Voordat een offerte de deur uit gaat heb je te maken met verschillende taken o.a. het opstellen van een technisch advies, projectplannen en complete aanbestedingspakketten, daarnaast verzorg je ook diverse calculaties.

Tijdens dit proces neem je deel aan diverse overleggen zowel intern als extern en draag je zorg voor de opvolging van de diverse offertetrajecten.

Tevens behoort het deelnemen aan een tenderteam tot je werkzaamheden. Toekomstgericht kun je bij gebleken geschiktheid doorgroeien naar hoofd commercie.

Je profiel

Je hebt een afgeronde opleiding Bouwkunde of Civiele Techniek (Master of Bachelor) en een commerciële insteek. Je bent bereid om je te specialiseren in renovatie van beton en bereid hiervoor diverse opleidingen en cursussen voor te volgen.

Je hebt 5 tot 10 jaar ervaring in een commercieel technische rol en deinst niet terug voor veel verantwoordelijkheid en ondernemen.

Je bent bekend met de diverse automatiseringssystemen. Je bent flexibel ingesteld, empathisch, pro-actief en kan je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.

Beter af bij Mourik

Werk je bij Mourik, dan werk je niet bij zomaar een bedrijf. Mourik is een van de grootste familiebedrijven, meer dan 85 jaar oud.

2.000 medewerkers maken samen 475 miljoen euro omzet. Bij Mourik denken we in mogelijkheden en is er ruimte om te groeien, zo hebben we diverse ontwikkelprogramma’s voor jou.

Vogel, gevestigd te Zwijndrecht (NL) , is een toonaangevend bedrijf in totaalonderhoud in renovatie en reparatie van beton.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd voor opdrachtgevers in de industrie, overheid, woning- en utiliteitsbouw.

Vogel Kathodische Bescherming is het specialistische zusterbedrijf van Vogel op het gebied van kathodische bescherming, hoge druk water en vloerherstel.

Samenwerking, ruimte voor ondernemerschap, innovatie en vertrouwen zijn onze sterke kanten. Namens iedereen : welkom!

Ons aanbod

Naast een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid.

Je krijgt ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling in een professionele maar informele sfeer. Bij gebleken geschiktheid en ambitie kun je doorgroeien binnen onze organisatie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier