SAP TEAM LEAD SALES TRANSPORT & CRM M/F
OLEON NV
Oost-Vlaanderen, BE
1 dag geleden

We zijn op zoek naar : SAP TEAM LEAD SALES TRANSPORT & CRM M / F

gevestigd in OLEON NV ERTVELDE

De job :

Als SAP Team Lead ben je verantwoordelijk voor de coverage van IT business processen en functionele specificaties binnen het domein van Sales, Transport & CRM voor Oleon wereldwijd.

Je leidt een team van 3 specialisten. Samen met je team zijn jullie verantwoordelijk voor volgende zaken :

 • Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van business process flows en de ontwikkeling van de functionele blueprint in samenwerking met de business binnen SAP of andere applicaties.
 • Je bouwt een brug tussen richtlijnen van de Delivery teams en de functionele noden van de business.

 • Daarnaast werk je nauw samen met de business om gevraagde changes uit te werken. Je schat de IT efforts hierbij in en werkt die changes, samen met je team uit, na goedkeuring door de Change Advisory Board.
 • Je zorgt voor de nodige functionele beschrijvingen zodat de Delivery teams de technische specificaties kunnen uitwerken.
 • Daarnaast sta je in voor de unit testen.

 • Na de unit testen, ben je samen met je team, verantwoordelijk voor de uitvoering van de integratie testen en supporteer je de user acceptance testing door de business.
 • Jouw team voorziet hierbij de nodige documentatie.

 • Samen met de business zorg je ervoor dat de eindgebruikers de nodige training krijgen en levert jouw team 2nd line support bij incidenten.
 • Je rapporteert aan de IT BusinessProcess Manager.

  Jouw profiel :

  Je bent in het bezit van een Master diploma en daarnaast kan je een 5-tal jaar relevante ervaring voorleggen. Je hebt ervaring in een complexe productie omgeving met sterke nadruk op Sales & Distribution.

  Kennis van TMS, EDI, CRM is een absolute plus. Ervaring met SAP S / 4HANA is een asset. Je hebt een natuurlijke flair om een klein team aan te sturen en je ziet leiderschap als een coachende rol.

  Je houdt van projectmatig werk, je neemt initiatief en bent flexibel, zonder het doel uit oog te verliezen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier