Key Account Manager Healthcare - Antwerpen
DB Schenker
Antwerp, Belgium
2 dagen geleden

Your tasks

Het bedrijf Met een jaaromzet van 16.4 miljard euro, 94,000 werknemers en ongeveer 2,000 kantoren wereldwijd, behoort DB Schenker tot de toonaangevende aanbieders van geïntegreerde logistieke dienstverlening.

DB Schenker biedt diensten op het gebied van landtransport, lucht- en zeevracht, alsook uitgebreide logistieke oplossingen en wereldwijd Supply Chain management onder eigen regie.

In de Benelux werken meer dan 2,500 werknemers in vestigingen in de hele regio dagelijks mee aan het succes. De functie In de rol van Key Account Manager ben je verantwoordelijk voor het beheren van de Key Accounts binnen de farmaceutische en medische sector.

Je aandachtsgebied is gericht op klanten in de Benelux, welke wereldwijd zaken doen. Hierbij hoort ook het uitbreiden van het klantenbestand op basis van vastgestelde ambitieuze targets.

Bij deze een greep uit het takenpakket als Key Account Manager : - Je bouwt lange termijn relaties op met klanten en breidt je netwerk verder uit.

 • Je stelt jaarplannen op voor de toegewezen key accounts, leidt de reguliere Business Reviews en speelt adequaat in op vragen van je klanten.
 • Je herkent kansen, coördineert tenderaanvragen en onderhandelt en bent direct betrokken bij het afsluiten van contracten .
 • Je werkt projecten van ontwerp tot volledige implementatie uit. Bovendien waak je over de rendabiliteit van de accounts en neem je zo nodig corrigerende maatregelen.
 • Je waakt voor een optimale interne samenwerking en onderhoudt goede relaties met buitenlandse Schenker vestigingen en collega's.
 • Zo garandeer je een perfecte dienstverlening.

  Requirements

  Wij vragen Voor de functie van Key Account Manager zijn wij op zoek naar een echte netwerker die resultaatgericht is, assertief en nieuwsgierig.

  Je bent een teamplayer en werkt gestructureerd.Verder beschik je over het volgende : - Je bent bekend met accountmanagement in een logistieke Healthcare omgeving en hebt minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële functie.

 • Je beschikt over bachelor werk- en denkniveau.- Je hebt zeer goede communicatieve en netwerk vaardigheden. Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend.
 • Je bent woonachtig in de regio Antwerpen.- Je werkt 40% vanuit huis, 40% vanaf kantoor en 20% van je tijd ben je bij de klant.
 • Je bent fulltime beschikbaar. Wij bieden Werken in een team, in een transparante organisatie bij de Top 3 speler wereldwijd binnen de logistiek.
 • Een marktconform salaris dat past bij deze functie tezamen met ambitieuze doelstellingen die jij samen met collega's voor ons bedrijf zal gaan realiseren.

  Wij bieden dit met daarnaast natuurlijk voldoende ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

  Our offer

  Ben jij op zoek naar een baan met veel verantwoordelijkheid en afwisseling binnen de Benelux? Ben jij communicatief sterk, commercieel ingesteld en op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een van de wereldspelers binnen de logistiek?

  Dan zijn wij op zoek naar jou!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier