Engineer Marine Environmental Department
JAN DE NUL
9308 Aalst België
4 uur geleden

Engineer Marine Environmental Department

Jan De Nul Group is er zich van bewust dat haar activiteiten, bagger en offshore, zich vaak afspelen in omgevingen die heel gevoelig zijn.

De in-house mariene milieuafdeling volgt de projecten op gedurende elke fase, waar ook ter wereld. High tech uitrusting levert high end metingen.

Naast het bewaken van de biodiversiteit wordt er ook preventief gezocht naar nieuwe methodes om de negatieve impact te minimaliseren én positieve bijdrages te leveren aan de ecosystemen.

Als ingenieur op onze mariene milieuafdeling ben je verantwoordelijk voor het opmaken van projectdossiers met betrekking tot milieu-monitoring en - management.

Daarnaast sta je ook in voor de opvolging ervan tijdens de uitvoering van de werken.

 • Tijdens de aanbestedingsfase werk je aan de voorbereidende dossierstudies : method statements en voorbereiden van kostenbegroting.
 • Je implementeert en volgt de vooropgestelde procedures op.
 • Je bent het aanspreekpunt voor de ingenieurs die op het project (in het buitenland) aan de slag zijn.
 • Je assisteert bij modellering en materiaalbeheer.
 • Profiel

  Je bent in het bezit van een masterdiploma in één van de volgende afstudeerrichtingen : bio-ingenieurswetenschappen, industriële wetenschappen, geologie of geografie.

  Je spreekt vlot Nederlands en Engels. Ervaring vanuit een gelijkaardige functie is een pluspunt. Je hebt interesse in de mariene wereld.

  Wat wij bieden

  Via de JDN-Academy bieden we jou een permanent opleidingstraject aan.

  Een caring culture : via ons FIT-programma waken we over jouw welzijn. Er is aandacht voor beweging, voeding en een gezonde work-life balance.

  De kans om samen met je collega’s het verschil te maken, je te onderscheiden door creativiteit , innovatie en duurzaamheid .

  Door multidisciplinaire teams samen te stellen op maat van elk project, zetten we de juiste persoon steeds op de juiste plaats.

  Solliciteer nu

  Persoonlijke informatie Voornaam Achternaam Geboortedatum Formaat 31 / 12 / 1901 Nationaliteit Nationaliteit Contact informatie Adres Adres Stad Postcode Land Telefoon E-mail Bijlagen Foto Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : png, jpg, jpeg. CV Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : txt, pdf, doc, docx. Motivatiebrief Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : txt, pdf, doc, docx. Ik aanvaard de . Ik accepteer de . Laat dit veld leeg

  Waar wil je werken?

  Wat is jouw opleiding?

  Wat wil je graag doen?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier