Store Manager Antwerpen
Delhaize
Antwerpen, Belgium
5 dagen geleden

Als (Assistant) Store Manager draag je binnenkort de verantwoordelijkheid over een volledige winkel. Hoe? Dat ontdek je tijdens een grondige opleiding.

Klaar om een spilfiguur te worden binnen Delhaize? Lees deze vacature dan zeker verder.

Wat kan je verwachten van de job als (Assistant) Store Manager? Samen ben je verantwoordelijk voor het bedrijfsresultaat van de winkel.

Lees : budgetten opstellen, vooruitzichten opmaken en de financiële resultaten opvolgen. En bijsturen waar nodig. Een team van 40 tot 90 collega’s wacht op jou in de winkel.

Jouw uitdaging? Hen coachen en motiveren om het beste van zichzelf te geven. Want je doelstellingen zijn ambitieus. Assortimenten, merchandising, promoties, etc.

de commerciële strategie van je verkooppunt ligt in jouw handen. Je werkt ze uit en ontwikkelt een strategisch plan op lange termijn.

Leuke acties bedenken om de omzet van jouw winkel verder te optimaliseren, en toegegeven onze klanten extra in de watten te leggen : ook dat hoort erbij.

Is er ruimte voor verbetering ? Dat heb jij opgemerkt! Gelukkig weet jij dankzij jouw voorstellen de winkel naar een hoger niveau te tillen.

Wat is nog belangrijker? Die glimlach van onze klanten! Dat is het werk van jouw team. Samen zorgen jullie ervoor dat onze klanten kunnen genieten van goed gevulde rayons met de lekkerste producten.

En van een vleugje magie!

Wat maakt van jou een goede (Assistant) Store Manager? Je hebt een passie voor retail. 9-to-5? Neen bedankt. Zaterdagwerk, daar krijg je energie van! Ervaring met het leiden van een team ?

Dat is een troef! Bovendien ben je leergierig en ga je proactief op zoek naar manieren om jezelf te ontwikkelen. Je werkt doelgericht en houdt van verantwoordelijkheden.

Slaag jij er bovendien in constructief samen te werken met sociale partners ? Dan beginnen wij helemaal weg te dromen. In functie van jouw ervaring bekijken wij samen of een functie van assistant store manager dan wel store manager het meest geschikt is.

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring.

Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen : bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding , en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien ?

Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én in ons opleidingscenter. Doorgroeien ? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier