Project Engineer (m/v)
Konvert Office Gent
Gent, BE
18 uur geleden

Profiel

 • Technische en operationele opvolging van de projecten (scope en planning) -Leiden van interne en externe vergaderingen -Je beheert de relaties met de klant zoals gewesten, gemeenten, omwonenden en partners die contractueel gebonden zijn als studiebureaus en onderaannemers -Je definieert de workpackages voor het studiebureau in samenspraak met de Program Manager
 • Aanbod

  De noden van een (potentiële) klant analyseren in termen van uitvoerbaarheid en rendabiliteit. De relatie met de klant onderhoudenDe klant technische bijstand verlenen.

  De technische voortgang en de uitvoering volgens overeenkomst van het project opvolgen en controleren. De technische, economische, informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren.

  Dossiers behandelen of ze aan de betreffende dienst overmaken (geschillen, ...). De uitvoering van het project afstemmen op studies, productie en logistiekDe noodzakelijke aanpassingen vastleggen.

  Marktontwikkelingen en marktpotentieel onderzoeken en identificeren (prijzen, technisch karakter, reglementering, ...). Technische en financiële oplossingen ontwikkelen en uitwerken in bestekken, voorontwerpen, lastenboeken, offertes, prijsopgaven.

  Met de klant onderhandelen over de technische en financiële oplossingenAfspraken contractueel vastleggen -Je komt terecht in een boeiende werkomgeving-Spreekt deze vacature jou aan en kan je jezelf volledig terugvinden in het vooropgestelde profiel ?

  Stuur dan zeker jouw cv naar gent.office konvert.be

  Vereiste kwalificaties

 • Je bent Ingenieur (Industrieel of Burgerlijk) Elektromechanica of Elektriciteit-Je hebt ten minste 4 jaar ervaring als Project Ingenieur voor het methodisch opvolgen van scope, budget en planning van projecten (dus niet puur technische coördinatie)-Je hebt een brede technische kennis-Je bent bovendien een uitstekende communicator, flexibel en resultaatsgericht-Naast een zeer goede kennis van Nederlands, heb je een goede kennis van Frans en / of Engels
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier