Shopmanager Beter Bed Sint-Stevens-Woluwe
Beter Bed
Sint-Stevens-Woluwe
1 dag geleden

Onze klanten verdienen het beste slaapadvies! Onze verkoopteams in de filialen spelen optimaal in op de wensen van onze klant.

Zij geven deskundig advies over ons assortiment, de nieuwste trends op gebied van slapen, kwaliteit en service. Hierbij staat een aantrekkelijke prijs steeds voorop.

Voor ons filiaal in Sint-Stevens-Woluwe zijn wij op zoek naar een

Als shopmanager

Heb jij de verantwoordelijkheid voor jouw winkel en ben je een belangrijke schakel in het succes van jouw winkel. Je helpt actief mee om de winkel een nette en verzorgde uitstraling te geven.

Daarnaast heb je een belangrijke rol als gastheer / gastvrouw voor de klanten. Samen met jouw verkoopmedewerkers zorg je voor de dagelijkse gang van zaken in de winkel en in jouw team.

Je geeft op een motiverende wijze leiding, stuurt het team van medewerkers aan en controleert en coacht waar nodig. Ook achter de schermen vervul je een belangrijke rol.

Je bent verantwoordelijk voor een goed administratief beheer, een efficiënte planning van de werkzaamheden en inzet van personeel.

Zelf ben je flexibel inzetbaar op de koopavonden, weekenden en feestdagen.

De nieuwe collega die wij zoeken :

 • Is enthousiast, gemotiveerd, flexibel en representatief;
 • Spreekt vloeiend tweetalig Nederlands / Frans zowel in lezen als schrijven; Dit is noodzakelijk.
 • Heeft minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende in een retailomgeving;
 • Heeft werk- en denkniveau hoger secundair onderwijs;
 • Functioneert zowel zelfstandig als in teamverband;
 • Heeft goede commerciële, communicatieve en leidinggevende vaardigheden;
 • Is een echte doorzetter die de klant in een prettig gesprek van een optimaal slaapadvies kan voorzien.
 • Daarbij heb je bij alles wat je doet één duidelijk doel voor ogen : een tevreden klant! Specifieke ervaring in de meubel- of slaapkamerbranche is mooi meegenomen, maar beslist niet noodzakelijk.

  Beter Bed biedt

 • Een functie waarin ook plaats is voor jouw persoonlijke visie;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een uitdagende omgeving;
 • Een salaris dat gevoelig hoger ligt dan de barema's van PC 201;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Maaltijdchecks.
 • Je komt te werken in een dynamische en snelgroeiende organisatie die zich kenmerkt door haar openheid, directheid en verbondenheid.

  Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima en bieden volop perspectieven. Enthousiasme en inzet worden beloond met een zelfstandige functie, een boeiende en prettige werksfeer en een aantrekkelijk aanvangssalaris.

  Interesse?

  Reageer dan via de sollicitatiebutton!

  Beter Bed is een onderdeel van het beursgenoteerde Beter Bed Holding, een van oorsprong Nederlandse winkelketen met meer dan 1000 winkelfilialen in Europa (vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Zweden) Beter Bed is een retailer specialist in slaapcomfort.

  De strategie van Beter Bed is value for money : het aanbieden van goede kwaliteit aan een concurrentiele prijs, in een full service concept van gratis bezorging en montage aan huis.

  Een essentieel onderdeel van deze strategie is een constant streven naar maximale klanttevredenheid.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier