Jobstudent kassawerk op zondag
GAMMA Kampenhout
Antwerpen, Belgium
7 dagen geleden

Omschrijving

GAMMA Kampenhout is op zoek naar een vlotte kassamedewerker die het team op elke zondag kan bijstaan.Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel.

Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket.

Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel.

Wij vragen

Je bent student en minimum 18 jaar.

Ervaring als kassabediende is een pluspunt.

De klant staat voor jou centraal.

Je kunt je goed en langdurig concentreren en laat je niet snel afleiden of van de wijs brengen. Je respecteert de kassaprocedures die je job zo belangrijk maken.

Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en zondagvoormiddag.

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende job in een dynamisch en ervaren team. Werken op zondag wordt uiteraard extra vergoed!

Een opleiding "on the job" is voorzien, aangevuld met interne opleidingen van GAMMA.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier