Ervaren metselaar met doorgroeimogelijkheden (m/v)
Konvert Construct Aalst
Zele, BE
3 dagen geleden

Profiel

Een grote, bekende bouwfirma regio Zele zoekt een ervaren allround metselaar. Dit om op termijn als ploegbaas ingezet te kunnen worden.

Aanbod

Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen. Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, .

 • Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...). Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, .
 • Vloerelementen gieten en voegen met mortel. Voegen met kunststof. Voegen uitvoeren en vlakmaken. Voegen met mortel We bieden jou een voltijdse job in een stabiel, groot bedrijf.
 • Je start als allround metselaar. Indien een positieve proefperiode krijg je kans vast in dienst te gaan en door te groeien naar ploegbaas.

  Mooie verloning naargelang jouw ervaring.

  Vereiste kwalificaties

  De metselaar / ploegbaas in spé zal enkele jaren ervaring in metselen moeten hebben, zelfstandig te werk kunnen gaan, kennis hebben van façade, snelbouwsteen, dorpels in het bezit zijn van rijbewijs B

  Interesse? Stuur ons jou cv!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier