Activiteitenvrijwilliger voor een woonlocatie
Daelzicht
Limburg
6 dagen geleden

Heb jij af en toe ruimte in jouw agenda en wil jíj voor een ander het verschil maken! De ander met een verstandelijke beperking maar die, net als iedereen, talent heeft.

Ondersteun je graag bij activiteiten en ben je creatief in de brede zin van het woord

Dán hebben wij leuke uitdagingen voor jou in onze woonlocaties in de regio Zuid-, Midden en Noord Limburg.

Is dit jouw vrijwilligers-job?

Misschien wil jij wel de knutsel-, spellen-, kook of bakavond begeleiden. Samen met de begeleiding onze cliënten ondersteunen bij een grote activiteit tijdens het weekend.

Wij nodigen je van harte uit om met ons in gesprek te gaan en samen te ontdekken wat bij jou past. De activiteiten die jij samen met onze cliënten bij de woonlocatie kunt ondernemen zijn enorm divers.

Deze kun je ook voor een gedeelte zelf invullen in afstemming met de begeleiding van de woonlocatie. Het contact met cliënten kan soms even wennen zijn, maar de begeleiders van Daelzicht ondersteunen je daarbij en maken je wegwijs zodat jij je snel bij ons welkom en thuis voelt!

Wat vragen wij? Om vrijwilliger te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende! Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd en betrokken bent en op een respectvolle wijze kunt omgaan met onze cliënten.

Ook vragen wij bij aanmelding om een Verklaring Omtrent Gedrag. Dit regelen we samen als je wil gaan starten als vrijwilliger.

Wat bieden wij? Vrijwilliger zijn bij Daelzicht levert een goed gevoel op en biedt mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

Je gaat om met bijzondere mensen, die blij zijn met jouw komst en waarbij je iets extra’s toevoegt in hun vrije tijd. In een gemoedelijke sfeer doe je veel ervaring op en heb je persoonlijk contact met veel verschillende mensen.

Naast voldoening krijg je er extra’s voor terug. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om kennissessies bij te wonen. Daarnaast trakteren wij jou ieder jaar op een kerstattentie en een gezellige avond.

Als je bij ons aan de slag gaat, sluiten we altijd een vrijwilligersovereenkomst met je af en als vrijwilliger ben je ook verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid.

Uiteraard vergoeden wij ook jouw reiskosten tot een maximaal van 50 kilometer enkele reis.

Belangstelling en informatie

Nieuwsgierig geworden of heb je nog vragen? Neem voor meer informatie zeker even contact met ons op of reageer direct via onderstaande button solliciteer’!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier