Contract Manager Bouwakoestiek
VINÇOTTE
Brussel
15 dagen geleden

Functie

Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z : dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en / of normen tot het uitvoeren van simulaties.

Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer ), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend.

In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid).

Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten / contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

Profiel

 • Je bezit een bachelor- of masterdiploma in een technische of wetenschappelijke richting bijvoorbeeld master in de industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) of gelijkwaardig.
 • Je beschikt minimaal over een 3-tal jaar werkervaring in de bouwakoestiek en je hebt kennis van metingen en berekeningen met softwaremodellen.
 • Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands met goede kennis van het Frans en het Engels.
 • Je hebt zin voor initiatief en voor organisatie, je bent contactvaardig en ondernemend.
 • Solliciteer nu voor deze functie!

  Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature!

  Zorg dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie .

  Wil je deze pagina delen? Of deel deze pagina op sociale media De pagina werd succesvol gedeeld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier