(Junior) Sales Recruiter
Ambitious People
Antwerp, Antwerp, BE
20 uur geleden
source : Monster

Junior) Sales Recruiter Heb je altijd al affiniteit met sales gehad en / of heb je tijdens je studie al gewerkt in de Sales?

Of wil je gewoon jouw sales skills naar een hoger niveau tillen? Lees dan snel verder! Wij, Ambitious People Group, hebben namelijk een opstaande functie openstaan bij een van onze vijf dochterbedrijven, SAM Recruitment.

Hoe ziet de functie eruit? Als Recruitment Consultant ga jij opzoek naar de droombaan van werkzoekende sales- en marketingprofessionals met als doel hen te koppelen aan organisaties die jij helpt hun doelstellingen te behalen! Binnen een periode van 6 maanden leiden wij jou via een traineeship op tot een 360 graden Recruitment Consultant.

Gedurende het hele proces kun je rekenen op persoonlijke begeleiding waar nodig. Wij geven je alle tools en begeleiding, maar uiteindelijk moet je het zelf doen.

Hoe sneller je alle skills oppakt, hoe sneller je jouw eerste deal zal doen en hoe eerder je een leuke bonus ontvangt. Dit klinkt als makkelijk geld verdienen, maar er gaat een hele hoop aan vooraf.

Je begint met het uitvoeren van marktonderzoek en ga je druk op zoek naar de juiste kandidaten via LinkedIn, via onze database en schrijf je jouw eigen pakkende vacatures.

Vervolgens hoop je op vele positieve reacties, maar moet je ook veel contacten leggen doormiddel van koude prospectie. Heb je een mogelijk interessante kandidaat?

Dan kwalificeer je diegene en ga jij jouw uiterste best doen om hem / haar bij zijn droombaan te plaatsen. Voordat het contract wordt getekend begeleid je de kandidaat en organisatie gedurende het gehele sollicitatieproces en speel je een bemiddelende rol tijdens de contractonderhandelingen.

Klinkt dit interessant en sta je te popelen om onder goede begeleiding uit te groeien tot een ware salesprofessional? Wacht niet langer en solliciteer direct! Wat bieden we jou?

Werken binnen een internationale organisatie met hoge ambities om nog meer grenzen te verleggen Informele werksfeer waar hard werken en veel plezier hoog in het vaandel staan Volop doorgroeimogelijkheden op korte termijn Een vast basissalaris, (onbeperkte) bonussen en leuke incentives zoals luxe reizen, eten bij toprestaurants, noem het maar op! Wat wordt er van jou verwacht?

Minimaal HBO werk- en denkniveau Maximaal 30 minuten wonend van onze A-locatie op de Het Koningin Astridplein Doorzettingsvermogen en geen 9 tot 5 mentaliteit Team player die van gezelligheid met zijn / haar collega's houdt Wie is SAM Recruitment?

SAM Recruitment heeft zich sinds 2007 razendsnel ontwikkeld tot dé specialist in Sales & Marketing recruitment in de Benelux en Duitsland.

Onze missie is het verbinden van de bedrijven met de beste Sales & Marketing professionals. Ons trackrecord staat inmiddels duizenden plaatsingen bij honderden bedrijven.

SAM Recruitment heeft de afgelopen jaren de FD Gazellen en High Growth Award gewonnen voor internationale groei maar is nog lang niet klaar met groeien.

Bij ons krijg je de mogelijkheid om te werken aan je ontwikkeling terwijl je groeit binnen een ondernemende en leuke werkgever.

Meer informatie of direct solliciteren? Vind je bovenstaand interessant klinken en sta je te popelen om van start te gaan?

Neem dan direct contact op met Raoul de Koning, Corporate Recruiter : T : +31 (0)20 570 81 28 / +32 (0)380 829 49 E : Raoul.

deKoning ambitiouspeople.com Direct solliciteren kan uiteraard ook via de sollicitatieknop. Is deze vacature (nu) niet interessant voor jou, maar heb jij recommendations voor deze functie, mail de namen dan door naar recommend ambitiouspeople.

com en krijg een waarde cheque naar keuze ter waarde van € 250,- netto*!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier