Administratief medewerker
Facilicom
Aartselaar , BE
1 dag geleden

Functieomschrijving

Als administratief bediende ben jij verantwoordelijk voor een perfecte administratieve opvolging van het reilen en zeilen binnen onze vestiging van Special Cleaning in Aartselaar.

Dit houdt o.m. in : het aanvragen van vergunningen, opmaken van planningen en sociale documenten, voorbereiden van facturatie, Daarnaast hou je ervan onze medewerkers en klanten vlot telefonisch te woord te staan.

Een werkdag vol afwisseling houdt het werk voor jou interessant en zorgt ervoor dat je iedere dag met een glimlach naar het werk komt!

Functie-eisen

 • Je hebt bij voorkeur de opleiding Office Management / Administratief Bediende gevolgd of bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Je bent bereid voltijds te werken.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse én Franse taal.
 • Je bent een administratieve duizendpoot die van afwisseling houdt.
 • Je kan omgaan met verschillende deadlines.
 • Je bent communicatievaardig en kan goed zelfstandig werken.
 • Je hebt een goede kennis van MS Office.
 • Ervaring met SAP is een pluspunt.
 • Wat we je aanbieden

 • Een dynamische werkomgeving in een groeiend bedrijf, waarin onze mensen het verschil maken.
 • Een marktconform salaris, inclusief extralegale voordelen.
 • Een gevarieerde job waarin elke dag anders is.
 • Bedrijfsinformatie

  Facilicom is in België al 40 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten en kan alle facilitaire zorg uit handen nemen, op een kwalitatieve, efficiënte en flexibele wijze.

  Met ruim 4.000 medewerkers gaan wij verder dan alleen de dienstverlening. Door op de stoel van de opdrachtgever te gaan zitten, denken wij van tevoren goed na over wat de opdrachtgever beweegt en wat belangrijk is voor de dienstverlening.

  Met onze verschillende bedrijven Gom Cleaning, Prorest Catering, Trigion Security, Facilicom Hard Services en Facilicom Solutions maken wij het verschil.

  Gom is in België al 40 jaar innovatief in het vakkundig schoonhouden van gebouwen. Met onze bijna 3000 goed opgeleide medewerkers en doordachte werkmethodieken weten we op elke locatie de kwaliteit van de werkzaamheden voortdurend op een hoog peil te houden.

  Als pionier en voorloper in de schoonmaaksector heeft Gom een breed scala aan specialiteiten ontwikkeld. Zo doen we bijvoorbeeld ook specialistische reinigingswerkzaamheden zoals glas- en gevelreiniging, vloeronderhoud en dieptereiniging van grootkeukens en sanitair, reiniging en opkuis na brand- en / of waterschade.

  Ook in de gezondheidszorg en de voedingsindustrie hebben wij de nodige expertise.

  Contactinformatie

  Heb je interesse in deze job? Reageer dan meteen via . Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ellen Vullings via ellen.

  vullings facilicom.be of via het algemene nummer van Facilicom +32 (0)3 224 38 00.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier