keukenhulp grootkeuken (diest)
Randstad
Diest, Vlaams-Brabant
6 dagen geleden

job description

Als medewerker in een grootkeuken zal je instaan voor volgende taken : - Je zorgt voor het klaar zetten van de bestellingen, helpt mee met de verdeling van de maaltijden en de mise en place van de voeding.

 • Je staat in voor het onderhoud van de vloeren, keuken en materiaal en helpt bij het opruimen na de dienst.- Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen.
 • Mogelijks word je ingeschakeld voor het bereiden van de soep en / of babyvoeding
 • qualification

  Jij hebt de volgende kwaliteiten : - Je hebt bij voorkeur ervaring als keukenmedewerker.- Je bent klantgericht, werkt zelfstandig en goed georganiseerd.

 • Je hebt een goede kennis van de HACCP-normen.- Je hebt een goede kennis van het Nederlands- Je kan werken in een koude omgeving (-2 C) Wat kan jij verwachten?
 • Een voltijds contract (38u) met mogelijkheid tot omzetting in een vast contract - Een aangename werkomgeving in Diest en een gemotiveerd team, waar je jouw talenten kunt ontplooien en waar je kunt rekenen op continue begeleiding van je carrière.
 • Een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen. - Een stimulerende omgeving - Een stabiel werkrooster met uren tussen 8u30 en 18u (maa-vrij)
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier