Verkopers Sportwinkel Aalst
Accent
Aalst, BE
3 dagen geleden

Onze klant is een sportspeciaalzaak regioAalst. Er is gratis parking voorzien. De klant biedt interne enexterne opleidingenaan.

Functiebeschrijving

Jehebt ervaring met lopen / wandelen, en hebt een passie voor de sport.Je kan een extra opleiding volgen om je verder te ontplooen.

Jebent FT of PT beschikbaar en wil / kan werken opzaterdag.

Functie-eisen

Vooronze vacature verkoper / verkoopster sportartikelen te Aalst zijnwij op zoek naar een medewerker voor het volgende takenpakket : Jezal het aanspreekpunt worden binnen onze winkel, je voelt je thuisin verschillende takken van de sport.

Je zal dus vanuit dezefunctie de klanten adviseren naar de juiste aankopen en je zal henondersteuning bieden in hun keuze.

Wij zoeken 3 nieuwe collega'svoor onze winkel in Aalst FT en PT te bespreken uren en dagen zijnook te bespreken Heb je interesse in deze vacature of wil je graagmeer informatie, bel ons op het nummer 052 / 55.

98.30 en we bekijkenheel graag met jou demogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

 • Webieden een vaste job na de uitzendperiode.
 • Eenfull time of PT contract met extra opleidingen van Nike / Adidas / ...
 • een familiale werkomgeving
 • gratis parking voor de deur
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier