Dossierbeheerder levensverzekeringen, Antwerpen
Le Groupe P&V - De P&V Groep
Antwerpen, BE
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

De P&V Groep is een solide Belgische coöperatieve verzekeringsgroep, actief sinds meer dan 100 jaar. We willen ons onderscheiden als betrokken, loyale en nabije partner voor onze klanten, distributiepartners en andere stakeholders.

 • Onze meer dan 1500 medewerkers in Brussel en Antwerpen staan in voor een professionele dienstverlening. Verschillende merken maken deel uit van de Groep : - P&V Verzekeringen werkt met een netwerk van exclusieve agenten;
 • VIVIUM, ARCES en Piette & Partners verdelen hun producten via makelaars; - Actel Affinity via akkoorden met auto-importeurs.
 • Taken De afdeling Leven is op zoek naar een gedreven medewerker voor de dienst 2de of 3de pijler. Samen met je collega's zorg je voor een goed beheer van de polissen en lever je een klantgerichte service aan onze klanten en makelaars.

  Je concrete taken als dossierbeheerder bestaan uit : - het behandelen van wijzigingen aan de polissen; - het behandelen van betalingen en uitkeringen rekening houdend met het boekhoudk... ref : ad47781ideq32

  0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier