Young Graduate Engineer
VPK Packaging Group
 Oudegem
1 dag geleden

Functieomschrijving

Ingenieurs diploma op zak en op zoek naar een eerste ervaring in de lijn van je studies? Dan zit je goed bij VPK Group want wij bieden jou de mogelijkheid om professionele ervaring op te bouwen mét begeleiding, doorgroeimogelijkheden én met op termijn diverse opportuniteiten : nationaal en internationaal.

Jouw traject als Young Graduate Engineer ziet er als volgt uit :

Voeten in de pulp!

Gedurende 1 jaar maak je kennis met onze productievestiging VPK Paper. Dit vanuit de afdelingen onderhoud, productie en engineering.

Binnen elke afdeling krijg je een specifieke opdracht. De opdracht is bedoeld om elkaar en het bedrijf beter te leren kennen.

Gedurende de opdracht houden jullie direct contact met de afdelingsverantwoordelijke.

Coaching, opleiding en feedback!

Gedurende het traineeship is er volop ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Je wordt begeleid in de ontwikkeling van je eigen talenten en je krijgt coaching van een afdelingsmanager.

Daarnaast zal bij de start een persoonlijk ontwikkelingsplan worden opgesteld. De samen afgesproken ontwikkelingspunten zullen op regelmatige basis worden geëvalueerd door je contactpersoon bij het HR departement.

Daarnaast is ook ruimte voor verschillende cursussen zodat je je ook inhoudelijk en persoonlijk kan verdiepen.

Wat na 1 jaar!

Na het eerste jaar, waarin je verschillende opdrachten bij verschillende afdelingen hebt gedaan, evalueren we samen met de verschillende afdelingen en HR binnen welke afdeling je wil landen.

Er zijn verschillende doorstroommogelijkheden afhankelijk van je studie en je ervaring die je tijdens het traineeship hebt opgedaan.

Functie-eisen

 • Je bent afgestudeerd als ingenieur
 • Je vindt het belangrijk om te werken in een duurzame onderneming
 • Je bent resultaatsgericht en pragmatisch ingesteld
 • Je hebt affiniteit met / interesse in productieprocessen en de technische en praktische uitdagingen die hierbij komen kijken
 • Arbeidsvoorwaarden

  VPK Paper biedt je een job met zelfstandigheid, boeiende en veelzijdige verantwoordelijkheden in een sterk groeiende multinational.

  Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer, veiligheid en een positieve groepssfeer centraal staan. Je kan rekenen op een doorgedreven opleiding en een aantrekkelijk loonpakket.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier