Heftruckchauffeur (dagdienst)
Actief Interim Westmalle
Hoogstraten, Antwerpen, BE
16 uur geleden
source : Jobat

Op zoek naar een job in dagdienst waar je op vrijdag 2 uur vroeger stopt? Kom je graag terecht in een hecht team van 5 collega magazijniers? Lees dan zeker verder!

Wie zijn wij? Als succesvolle onderneming in de machinebouw, zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur in dagdienst die onze Kempische mentaliteit kan appreciëren.

Je komt terecht in een team van 5 collega's die jou de job graag willen aanleren.

Hoe ziet je takenpakket eruit? Je staat in voor het laden van de vrachtwagen en af en toe een container met de heftruck.

Je bedenkt hierbij hoe je de goederen het best laadt om zo efficiënt mogelijk te laden. Tevens zorg je er ook voor dat onze producten goed vastgebonden zijn.

Verder maak jij onze machines verzendklaar door hier plasticfolie rond te wikkelen. Om onze vrachtwagen zo optimaal mogelijk te laden maken wij gebruik van frames om schaarlijsten in te stapelen.

De logistieke afdeling zal bij aankomst van de vrachtwagen jou laten weten welk order je moet laden en waar dit staat.

Deze job is fulltime in dagdienst. Je start om 7u of 8u. Vrijdag stoppen wij 2 uurtjes vroeger.

 • Je hebt zeker een eerste ervaring als heftruckchauffeur
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier