SAP BASIS CONSULTANT
Ordina Belgium
Mechelen, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als SAP Basis consultant ben je een belangrijke schakel binnen de realisaties van onze projecten, die zich vooral toespitsen op nieuwe technologieën zoals SAP S / 4HANA, SAP on Azure, etc.

In deze projecten sta je mee in voor de implementatie van het infrastructuur gedeelte (installaties, upgrades, conversies) van de SAP-oplossingen.

Je hebt uitgebreide, technische kennis van on premise, cloud en hyperscalers. Je streeft er naar, samen met je collega’s, de wensen van de klant te vertalen naar op maat gemaakte SAP-oplossingen.

Je hebt een master- of bachelordiplomaJe hebt minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijke functieJe hebt goede kennis van SAP BCJe hebt ervaring met installatie- en versie-upgrades, patchen zowel op applicatie- als op databaselaagJe kan klanten adviseren mbt upgrades, migraties en integraties met andere systemenJe hebt ervaring met S / 4HANA implementaties en conversiesJe hebt een goed globaal overzicht van de SAP oplossingen in het algemeenErvaring met nieuwe technologieën zoals Netweaver Gateway, Fiori en Solution Manager is een pluspuntJe bent sterk in analytisch en conceptueel denkenJe bent communicatief en open in de omgang met klanten en collega’sJe spreekt en schrijft Nederlands en EngelsJe maakt deel uit van een bedrijf dat een SAP Gold Partner en een SAP Certified Center of Expertise isJe draagt bij tot uitdagende projecten bij top internationale en Belgische bedrijven uit diverse sectorenJe werkt in een hightech omgeving met focus op kennis en innovatie, een open no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatiefJe houdt uw technische en sociale vaardigheden up-to-date op onze Ordina Academy en wordt ondersteund bij het behalen van certificatenJe ontvangt een competitief salarispakket met bijkomende voordelen zoals een bedrijfswagen, laptop, verzekeringspakket, maaltijdcheques, onkostenrekening, etc.

Je kan deelnemen aan leuke business- en teambuildingsactiviteitenJe kan je netto salaris optimaliseren dankzij onze IP-reward

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier