Architect - Ontwerper
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Begin 2020 had Colruyt Group 572 eigen winkels en 601 zelfstandige en geaffilieerde winkels. En elk jaar komen er bij of worden er gerenoveerd.

Als architect - ontwerper sta je in voor het (voor)ontwerp van die bouwprojecten en bereid je de kostenramingen, 3D-simulaties en presentatiedossiers voor.

Je gaat aan de slag in de afdeling Ontwerp van de divisie Real Estate van Colruyt Group waar je nauw samenwerkt met tekenaars, ontwerpers, projectmanagers en ingenieurs.

Samen staan jullie in voor het ontwerp en de realisatie van alle bouwprojecten van Colruyt Group : nieuwbouw, maar ook verbouwingen en herinrichtingen.

En zowel voor de verschillende winkelformules (Colruyt, OKay, Bio-Planet, Dreamland, Dreambaby ) als voor onze distributiecentra en kantoren.

Als ontwerper verzorg je, na je opleiding, de (voor)ontwerpen van winkels en distributiecentra, in functie van de criteria die opgesteld zijn door je partner.

Je bereidt bijhorende kostenramingen, 3D-simulaties en presentatiedossiers voor en bespreekt die met verschillende interne en externe partijen.

Je werkt nauw samen met onder meer de expansieverantwoordelijken en met een projectteam om tot een volledig ontwerp te komen waarbij zowel gebouw, technieken als inrichting perfect op elkaar afgestemd zijn.

Je bent ook verantwoordelijk voor het bouwluik van de omgevingsaanvraag, samen met interne en externe partijen.

Je werkt in Halle.

 • Kennis en ervaring Je hebt een masterdiploma architectuur en een vijftal jaar relevante ervaring. Een stedenbouwkundige vorming is een plus, net als kennis van visualisatietechnieken (bv. Cinema 4D).
 • Organisatie Je gaat nauwgezet en gestructureerd te werk. Je hebt oog voor de verschillende bouwstenen van een project en behoudt het overzicht.
 • Samenwerken Je geeft leiding aan een projectteam. Je werkt graag en makkelijk samen (met interne en externe partners) en je communiceert helder en duidelijk.
 • Talenkennis Je communiceert vlot in het Nederlands en het Frans, zodat je nauw kan samenwerken met alle betrokken partijen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier