Douanedeclarant
Accent
Antwerpen, Antwerpen, BE
16 dagen geleden
source : Jobat

Als douanedeclarant zal je takenpakket er als volgt uitzien : ? Je bent verantwoordelijk voor de dagdagelijkse douaneformaliteiten en de administratieve opvolging hiervan.

Zowel Import Export als Transit.? Je volgt problemen op en probeert ze te voorkomen door proactieve en correcte acties.?

Je zorgt voor een goed contact met de douane.? Je communiceert vlot met zowel klanten intern als extern. Je bent intern ook het aanspreekpunt voor douanematerie en het programma streamsoftware.

 • Je vraagt BTI's aan voor nieuwe collecties.? Je douaneformaliteiten zijn gekoppeld aan een voorraad beheert in SAP een stok van ongeveer 5000 verschillende artikels.
 • Als douanedeclarant herken je jezelf in onderstaand profiel : ? Je beschikt over minstens enkele jaren relevante ervaring als douanedeclarant.

 • Je werkt volgens vaste procedures en denkt mee na over de continue verbetering hiervan. Je bent zeer cijfermatig.? Je bent zeer IT-
 • matig. Idealiter heb je al ervaring met streamsoftware en / of SAP.? Je kan stipt zelfstandig maar ook in team werken.? Je bent leergierig.

 • Je bent communicatief ingesteld en gaat in overleg waar nodig. Naast een zeer goede kennis van het Nederlands heb je een degelijke kennis van het Engels.
 • Kennis van het Frans is een troef.? Je bent vooral uitermate gemotiveerd om je tanden in deze uitdagende job te zetten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier