Team Leader IT Processes, Procedures & Facilitation
Smals
Saint-Gilles, Brussels, Belgium
il y a 3j
source : Jobat

Meer dan 2000 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid.

Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken.

Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen.

Handig? Jazeker, en uitdagend ook. Functieomschrijving Als Team Leader IT organiseer en leid je het team dat verantwoordelijk is voor de goede werking van de processen voor het beheer van IT-diensten volgens de ITIL-best practices (incident, change, problem, release management, enz.).

Je definieert de doelstellingen van het team, stelt de takenplanning op en verspreidt de nuttige informatie binnen het bedrijf.

Je begeleidt, coacht en motiveert de leden van je team. Je moedigt hun persoonlijke ontwikkeling aan en zorgt voor hun permanente opleiding.

Je speelt ook een operationele rol in de processen, waarbij je de rol van incident manager vervult bij incidenten met IT-diensten, om de acties en de communicatie op managementniveau te coördineren.

Je neemt deel aan de opmaak en het beheer van de begrotingen van het team, aan de evaluatie van de door het team verleende diensten en aan de doelmatige aanwending ervan.

Als bevoorrechte contactpersoon sta je in voor de onderhandelingen met onze klanten (intern en extern) en bied je hen de nodige support.

Je zorgt ervoor dat de strategie die opgesteld is door het management gekend is en opgevolgd wordt door alle leden van je team en dit dankzij een nauwe opvolging van hun werk.

Tot slot ontwikkel je een visie op lange termijn, gebaseerd op deze strategie, en volg je de evoluties van de markt op. Je werkt nauw samen met andere teams.

Profiel Je behaalde een Masterdiploma in een informaticarichting en hebt ruime ervaring met ITIL-processen en met operationeel infrastructuurbeheer in kritieke omgevingen.

Je hebt een grondige kennis van :

 • de ITIL-methodologie;
 • producten en technologieën voor IT-service management;
 • producten en technologieën voor IT-infrastructuurbeheer;
 • producten voor de monitoring en de controle van de geleverde diensten.
 • Je hebt kennis en ervaring in project management (Prince2).

  Je bent in staat prioriteiten te stellen en beschikt over de nodige kwaliteiten om de motivatie van het team en de coördinatie van de activiteiten te verzekeren.

  Sterke overtuigings-, communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden zijn belangrijke troeven.

  Je bent klant- en resultaatgericht.

  Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Frans. Aanbod Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving.

  Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

  ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

  Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

  Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature