ICT Support Engineer (M/V/X)
AGO Jobs & HR
Beernem, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functieomschrijving Voor een firma, actief binnen de medische industrie, kijken we uit naar een een IT Support Engineer. Binnen deze functie sta je in voor de vernieuwing van de totale infrastructuur binnen het bedrijf.

Het bedrijf is momenteel sterk aan het groeien en daarom moet de server- en netwerkinfrastructuur aangepast worden aan de nieuwe noden.

Vereisten We zoeken naar iemand met een relevant bachelor diploma en / of gelijkwaardig door ervaring (op zijn minst 3 jaar ervaring vereist).

Je hebt kennis en ervaring van / met : Active Directory, Citrix, VMWare, Office 365, SQL Service Reporting System, Netwerken, Monitoring (PRTG, LanSweeper), Windows Server en Microsoft SQL Server.

Kennis van Oracle SQL is een pluspunt. Verder wil je constant op de hoogte blijven van nieuwe technologieën en evoluties binnen het vakgebied.

Je bent klantgericht ingesteld en weet prioriteiten te stellen. Communicatie in zowel Nederlands, Engels als Frans vormt voor jou geen probleem.

Talen Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands Je hebt een goede kennis van het Engels Je hebt een goede kennis van het Frans Aanbod Een uitdagende voltijdse functie met veel variatie binnen een sterk groeiend bedrijf dat toonaangevend is in de sector.

Je krijgt de kans om je op verschillende vlakken en domeinen te ontwikkelen en vanuit jouw rol een belangrijke bijdrage te leveren aan de toekomst van de onderneming.

Je krijgt een marktconforme verloning aangevuld met verschillende extralegale voordelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier