ACCOUNTANT
Client of Manpower
Kortrijk, West-Vlaanderen, België
3 dagen geleden
source : Jobat

Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de US en BE GAAP-boekhouding en gerelateerde processen van alle Belgische, Franse, Mexicaanse en Spaanse juridische entiteiten van het bedrijf.

Je staat dus in voor de algemene en subadministratie en de bank- / kasboekhouding. Je bent verantwoordelijk voor het maandelijks, driemaandelijks en jaarlijks afsluitingsproces.

Daarnaast sta je ook in voor de loonadministratie, de BTW-boekhouding, enz.... Je bezit een bachelordiploma in een financieel-boekhoudkundige richting of bent gelijkwaardig door ervaring.

je bent discreet, gedreven en nauwkeurig. Je hebt een goede kennis van MS Office pakketten, voornamelijk Excel. Kennis van SAP is een must.

Je bent proactief, neemt graag initiaatief kan perfect zelfstandig werken.

Heb je hiernaast nog een goede kennis Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk? Dan ben jij de Accountant die wij zoeken.

Je komt terecht in een groeiend internationaal bedrijf. Aantrekkelijk salaris. Fulltime job.

Ben je klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan in uw carrière? Meld je dan aan via www.V2.manpower.be. Heb je echter nog vragen?

Bel dan naar 056 25 85 55 en vraag naar Hannelore. Wij garanderen een discrete behandeling van uw kandidatuur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier